Mobiele telefonie

Zakelijk Vast Mobiel (ZaVaMo) is hét product van Eurofa Telecom waarbij er een ultieme integratie van mobiele en vaste telefonie mogelijk is.

U heeft de functionaliteit van het VoIP compleet pakket – maar dan op uw eigen mobiele telefoon.

Bij ZaVaMo krijgt u uw kantoor eigenlijk geheel in uw broekzak, of tas, of mee onderweg. Handig en functioneel, zeker nu we steeds flexibeler zijn qua werk, privé, tijden en locaties.  Uw mobiele toestel is een volwaardig onderdeel van de telefooncentrale. U bent vast en mobiel op één zakelijk (vast) telefoonnummer bereikbaar en u heeft de mogelijkheid via één (vast) zakelijk nummer uit te bellen.  Met ZaVaMo bepaalt u zelf de identiteit waarmee u belt. Dit kan zijn uw mobiele nummer, uw persoonlijke zakelijke nummer of het bedrijfsnummer.

Nog een fijn voordeel: alles op één overzichtelijke maandfactuur

Eurofa Telecom mobiele telefonie
Eurofa Telecom zavamo

Technisch is alles mogelijk met het platform van Eurofa Telecom. Wat u wilt, en ook vooral hoe u bereikbaar wilt zijn is volledig maatwerk en per bedrijf en individu verschillend. U bepaalt hoe u bereikbaar wilt zijn – wij zoeken samen met u de juiste oplossing en functionaliteit daarbij. De juiste (ver)binding zorgt namelijk voor goed contact.

Tussentijds opschalen tussen de verschillende producten en diensten is altijd mogelijk. Zo groeien wij naadloos mee met uw bereikbaarheidswensen en uw onderneming.

Zakelijk Vast Mobiel (ZaVaMo)

Waarom vast en mobiel integreren

  • De betrouwbare uitstraling naar uw klanten van een vast nummer en het eigen gemak van de mobiele bereikbaarheid.
  • De functionaliteit van de (vaste) telefooncentrale in uw mobiele telefoon: bijvoorbeeld  connecties met uw adresboek en agenda, voicemail, welkomstteksten, openingstijden, wachtmuziek en call recording.
  • U bent bereikbaar op uw vaste nummer én mobiele nummer op 1 toestel: uw mobiele telefoon.
  • U belt uit met uw vaste of mobiele nummer, welke u zelf wilt, met 1 toestel: uw mobiele telefoon.
  • U klant ziet uw vaste nummer wanneer u belt met het vaste nummer (vanaf uw mobiele telefoon).
  • Bent u “onderweg offline” of in vergadering: dan schakelt uw telefoon desgewenst automatisch door naar bijvoorbeeld een ander toestel.
  • In geval van stroom en/of internet uitval schakelt de telefoniedienst automatisch door naar uw mobiele telefoons in het platform van Eurofa Telecom. U loopt zo nooit een telefoontje mis, bent altijd bereikbaar en kunt altijd bellen.
  • Alles, mobiel én vast, in één overzichtelijke (maand)factuur.

Tussentijds opschalen tussen de verschillende producten en diensten is altijd mogelijk. Ze groeien wij naadloos mee met uw bereikbaarheidswensen en uw onderneming.

Tussentijds opschalen tussen de verschillende producten en diensten is altijd mogelijk. Zo groeien wij naadloos mee met uw bereikbaarheidswensen en uw onderneming.